Tisztelt Varga Sándor Úr!

Ezúton szeretném kifejezni megelégedettségünket az Önöknél vásárolt ACS-A típusú mérleg kapcsán. A készülék pontos, megbízható és strapabíró, emellett ár-érték arányban is kiváló. Nemcsak a termék használata, hanem a vásárlás során is pozitív élményekkel gazdagodtunk. A kiszolgáló személyzet hozzáállása, szakmai felkészültsége és segítőkészsége maximálisan elnyerte tetszésünket. Ezúton kívánok a vállalat minden dolgozója számára további eredményes munkát!

Makár Gergely
D.S. Depó Kft.
4002. Debrecen, Balmazújvárosi út 14.

Bolti mérleg

A bolti mérleg ma már jellemzően árszorzós mérleg. A bolti mérlegek generációváltása során került széles körben előtérbe a korábban elterjedt kétkarú mérleg helyett.  Az árszorzós bolti mérleg megbízható segítőtársa az

  • ABC áruházaknak,
  • fűszer csemegeboltoknak,
  • zöldség-gyümölcsboltoknak.
  • Szívesen használt a lapos kivitel is, mint piaci mérleg.

Az árszorzós bolti mérleg tornyos, és torony nélküli változatban készül. A torony nélküli, akkumulátoros változatot gyakran használják piacokon, mint kofamérleg.
Árszorzós mérleget Magyarországon csak hitelesítve szabad kiskereskedelmi forgalomba hozni. A kétévenkénti hitelesítést egy állami szervezet, a Mérésügyi Hivatal végzi. Az árszorzós mérleg mindig el van látva vevő és kezelőoldali kijelzővel.  Az árszorzós mérleg kezelőpaneljén könnyen beüthető a mérendő termék egységára, mely azonnal megjelenik a kijelzőn. A kijelző másik részében jól láthatóan kijelzésre kerül a mért tömeggel szorzott ár.
Az árszorzós bolti mérlegek egyes változatai közvetlenül összeköthetők a pénztárgéppel. Így a kasszasoron használt árszorzós mérlegek a lemért áru értékét azonnal beviszik a pénztárgép memóriájába. Ezzel

  • meggyorsítják a vevők kiszolgálását, és
  • kizárják az esetleges elütésből eredő hibák előfordulását.

Az ACS-A mérleg típus a hazai árszorzós bolti mérlegek közül az egyik legkedveltebb. Népszerűségét verhetetlen árának köszönheti.

 

 További információt kér a mérlegről?

Írjon 1 e-mail-t nekünk!