Melyik az Önnek legjobb digitális mérleg?Segítünk kiválasztani. Hívjon minket!
Mobilon: 06 (70) 3353-321
Telefonon: 06 (52) 311-211
Főoldal / Raktári és platform mérleg

Raktári és platform mérleg

Válasszon raktári mérlegeink közül

A klasszikus mázsa mérleg vidéki felhasználási területe főleg termények (kukorica, búza és egyéb szemestakarmányok) mérése volt. Kiválóan lehetett zsákos terményeket mérni vele, hiszen a zsákot az oldalfalhoz lehetett támasztani. A mázsa mérleget az egyenes padlóra helyezve, vízszintes helyzetbe állítás után lehetett használni. Az úgynevezett tizedes mázsánál hitelesített mérősúlyokat használtak az áru pontos tömegének meghatározásához. Később, az 1970–es években szaporodtak el a tolósúlyos mázsa mérlegek, melyeket főleg a kereskedelem használt raktári áruátvevő mérlegnek.

Városokban a mázsa mérleg eleinte tüzelőanyag, fa és szén mérésére volt használatos. Később váltotta fel a mázsa mérlegeket a TÜZÉP telepeken ma is használatos hídmérleg.

Klasszikus mázsa mérleg helyett elektronikus platform mérleg

Napjainkra a klasszikus mázsa mérleget a modern elektronikus platform mérleg váltotta fel. A platform mérleg tipikus raktári mérleg. Sokoldalú felhasználási területtel rendelkezik. Például: zsákok mérésére, ellenőrző, áruátvevő célra, kaptár méréséhez, hordó méréséhez, stb.

A platform mérlegeket általában nagyobb tömegű és kiterjedésű dolgok mérésére használjuk, legtöbbször nem asztalon, hanem padlón való alkalmazásban.

  • Létezik hiteles és nem hitelesíthető típus változat is.
  • Egyes típusok az egyszerű tömegmérésen kívül rendelkeznek egyéb mérési szolgáltatásokkal is, pl. darabszámlálás, százalékra való feltöltés.
  • Mindegyik típus különböző méréshatárban és mérőfelület nagysággal rendelhető. A nem hitelesíthető változatok esetében egyedi metrológiai paraméterekkel is tudjuk szállítani a mérleget. Mindegyik típus rozsdamentes teherfelvevő borítással készül, a kijelzőt tartó oszlop szintén rozsdamentes.
  • Mindegyik típus beépített akkumulátorral rendelkezik.

A platform mérlegek alkalmazhatóak

  • kereskedelmi célokra (áruátvevő mérleg), vagy
  • ipari célokra (raktári mérleg).

Önnek melyik raktári mérleg lesz a legmegfelelőbb?

  • Munkatársaink segítsenek kiválasztani?
Kapcsolatfelvétel mérlegem kiválasztásáért

A Hajdu Irodatechnika Kft. nemcsak pénztárgépet és mérleget szállít cégének, hanem a SIKER-t is adjuk kereskedelmi üzletéhez.

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 4 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
     
6 + 1 OK, amiért 5.200 elégedett ügyfelünk már a Hajdu Irodatechnika Kft-t választotta digitális mérleg vásárláskor
1. Bolti mérleg verhetetlen áron, már 14.990 Ft + ÁFÁ-tól
2. Bolti elektronikus mérleg pénztárgéppel összekötve - A sikeres üzlet profi mérlege - Gyors kiszolgálás, elütés nélkül
3. Mert nálunk mindig vannak digitális mérleg akciók
4. Mert nálunk vásárolt digitális mérlegét akár 1 munkanapon belül megkapja
5. Hitelesítve és hitelesítés nélküli változatban kínáljuk digitális mérlegeinket.
6. Akár ingyenes szállítással az ország bármely településére
+1 Garantáljuk a versenyképes digitális mérleg árakat Önnek is, akár 1 munkanapon belüli ingyenes szállítással